Eastpak rugzak

Altijd cool: de Eastpak rugzak

We zien ze al jaren: de Eastpak rugzak. Deze rugtas zal niet snel verdwijnen uit het beeld dat we hebben van scholen. Maar ook op de werkvloer zien we nog steeds vaak de Eastpak rugzak. De Eastpak biedt een uitstekende combinatie van functionaliteit en design. Hoewel het design vrij simpel is, heeft de Eastpak rugzak een bepaalde charme die behoorlijk tijdloos is. Jaren geleden had ik er eentje op m’n rug richting school. Nu heb ik er eentje met een gave print voor in mijn vrije tijd. Maar als het zou kunnen, dan zou ik die ook voor mijn werk gebruiken!

Eastpak rugzak is voor elke gelegenheid

Of je nu naar school gaat, naar het strand, een dagje de stad in, of je lunch voor je werk mee moet nemen: een Eastpak rugzak is ideaal. Eastpak rugzakken zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. De meest voorkomende Eastpak rugzak die we zien is de ‘basic’ variant. Deze kom je vaak tegen op middelbare scholen, vanwege de kwaliteit en de functionaliteit van de rugzak. Veel ruimte, stevig genoeg om af en toe te banjeren en altijd in de mode. Daarom zijn Eastpak rugzakken ook nog steeds zo populair.

…Heuptasjes?

Er zijn zelfs heuptasjes van Eastpak, mocht dat je ding zijn! Zelf zou ik er niet snel eentje dragen, maar hoe praktisch deze dingen zijn is onbetwist. Misschien mogen we ons af en toe wel wat minder druk maken over hoe we eruit zien en meer dingen dragen die gewoon lekker zitten en makkelijk zijn. Zoals een heuptasje!

Kortom: er zijn meer dan genoeg verschillende soorten Eastpak tassen om uit te kiezen. Maar hoe kies je nu de juiste rugzak, die helemaal aansluit op jouw wensen en behoeften? Belangrijk daarvoor is om goed te kijken wat je precies nodig hebt en welke kleuren je graag draagt. Draag je veel rood, dan is een groene tas misschien niet de beste kleur om mee te combineren. Het is sowieso altijd een goed idee om een tas de kiezen in een kleur waar je vaak mee kan combineren.

Eastpak bij Brandfield

Zelf heb ik mijn Eastpak rugzak gekocht bij Brandfield. Daar bestel ik al een tijdje mijn accessoires en tassen. Ik kwam bij hen terecht via een kennis omdat ik een paar armbandjes wilde aanschaffen voor een verjaardag. Toen kwam ik er achter dat ze bij deze webshop ook hele leuk geschenkverpakkingen hebben, dus ik het gelijk kon laten inpakken. Super handig! Voor tassen en sieraden ga ik dus eigenlijk standaard naar Brandfield. Neem zelf ook een kijkje, zou ik zeggen.