Private lease

Je ideale auto met private lease

Hoe werkt private lease?

We willen allemaal in een mooie auto rijden. Maar een keuze maken is soms lastig. Met private lease heb je het toch wat makkelijker. Want na je leasecontract kan je weer een nieuwe model kiezen, zonder dat je met hoge aanschafkosten zit. Dat is mooi meegenomen! Ik zal je wat meer vertellen over private lease in dit artikel en waarom ik nooit een auto zou willen kopen.

Je betaalt elke maand een vast bedrag voor het rijden in een nieuwe of gebruikte auto. Dit is een prima manier om auto te rijden zonder dat je de hele wagen in één keer moet betalen. Wanneer het contract is afgelopen, lever je de auto in of bestel je weer een ‘nieuwe’ auto. Een contract afsluiten is namelijk al mogelijk vanaf 12 maanden. Ook kun je altijd het contract tussentijds aanpassen zonder ‘boete’. Jouw ideale auto rijden is met Private Lease dus heel gemakkelijk.

Wat zit er meestal in een leasecontract?

  • Reparatie, onderhoud en banden
  • WA verzekering en cascodekking
  • Gratis vervangend vervoer bij schade- en onderhoud na 72 uur
  • Schadeherstel en glasreparatie
  • Pechhulp binnenland en Europa
  • Wegenbelasting
  • Volle tank brandstof bij aflevering
  • Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage

Welke auto kies je?

Welke auto’s vindt jij allemaal mooi? En ga je voor gemak of voor stijl? Een gezin zal doorgaans voor een grotere auto gaan, dan voor iemand die single is. Lease auto’s komen gelukkig in alle soorten en maten. Het is wel verstandig goed na te denken over wat je nodig hebt, voordat je een contract afsluit. Je kan bijvoorbeeld online kijken welke auto’s er allemaal mogelijk zijn. En vaak kan je nog een testrit maken ook. Dat is een goed idee aangezien je toch een contract aangaat voor een bepaalde tijd. Dan wil je niet vastzitten aan iets wat je uiteindelijk niet fijn vindt rijden.

Een beter milieu…

Je mag tegenwoordig je leaseauto ook uitlenen via snappcar. Dat houdt in dat minder mensen een auto hoeven te kopen, wat weer beter is voor het milieu. Daarnaast kan je daar ook nog geld mee verdienen. Dus je slaat twee vliegen in één klap. Genoeg redenen om een private lease contract af te sluiten.

Ik zeg kijk vandaag nog even online om de verdere details van een private lease contract uit te zoeken, en als het bij je past: sluit dan een mooi contract af! Vergeet niet even te kijken welke auto het beste bij je past.

Veel succes!