birkenstock

Birkenstock: gezond en mooi

We zien er bijna allemaal alweer smartend naar uit: een warme, zonnige zomer. Lekker met je blote voeten in sandalen wandelen in het zonnetje, zodat je ze gewoon uit kan schoppen als je bij het strand terecht komt en het warme zand onder je voeten wil voelen. Met Birkenstocks heb je fijne instappers die vrijheid bieden maar ook nog eens heel goed zijn voor je voeten. Zo heb je met Birkenstock schoenen altijd goede ondersteuning en stevigheid en een goede doorbloeding zonder het gedoe van je schoenen aan en uit doen.

Het comfort van Birkenstock

Je voeten zijn veel belangrijk dat je in eerste instantie misschien zou denken. Het lijkt maar een klein onderdeel van het hele lichaam, dus misschien denk je al snel dat het geen kwaad kan als alleen je schoenen niet altijd even comfortabel zijn. Maar omdat de voeten van onder uit het hele lichaam dragen vormen ze eigenlijk de basis, de fundering van ons hele lichaam. Als je dus niet genoeg ondersteuning krijgt van je schoenen, kan dit voor last zorgen die doortrekt in het hele lichaam. Slechte schoenen leiden dus al snel tot bijvoorbeeld hardnekkige rugklachten. Met de sandalen en schoenen van Birkenstock worden de voeten ondersteund waardoor je de rest van het lichaam ook rust geeft. Birkenstock voetbedden zijn stevig en duurzaam.

De reputatie van Birkenstock

Het heeft even geduurd voor Birkenstock om de erkenning te krijgen die het merk verdiende, maar de laatste jaren zijn de sandalen helemaal doorgebroken. Behalve de immens comfortabele zolen werden de Birkenstock schoenen ook ineens gezien als echt mode-item. Hierdoor is het merk steeds meer de breedte in gegaan met de collecties. Eerst had je vooral veel Birkenstock in aardtinten, omdat het vooral ging om de goede zolen en het comfort wat de schoenen brachten. Maar waarom zou je geen sandalen of schoenen kunnen hebben die goed zijn voor je voeten én er ook nog eens leuk uit zien? Birkenstock schoenen zijn inmiddels verkrijgbaar in verschillende materialen, soorten, modellen en kleuren. Ook worden er elk seizoen weer nieuwe patroontjes uitgebracht die passen bij de kleuren en stijlen die op dat moment in de mode zijn.

Al met al heb je met Birkenstocks dus eigenlijk alles wat je nodig hebt in een sandaal. Door het voetbed wat zich aanpast aan de vorm van jouw voeten zijn ze goed voor je houding, de doorbloeding en de algehele staat van je lichaam. Want een gezond lijf begint bij een goede basis, en met Birkenstock heb je de beste basis die je je lichaam kunt geven!