gabor schoenen

Het belang van schoenen volgens Gabor schoenen

Niet iedereen is er even druk mee bezig, en niet iedereen zal het altijd door hebben, maar schoenen zijn ontzettend belangrijk. Niet alleen in de zin van mode (maar het moet toch gezegd worden – schoenen maken de outfit!), maar ook voor je voeten. Je voeten dragen je hele lichaam, dus je moet ze goed verzorgen! Als jij de hele dag op slechte en oncomfortabele schoenen loopt, of dat nou ligt aan een te hoge hak, een te brede pasvorm of puntige neus die je tenen plet, het is geen pretje! En in plaats van daarmee te blijven lopen is het belangrijk om op zoek te gaan naar een goed merk zoals Gabor schoenen. Aan de hand van de collectie van Gabor schoenen zetten we alle klassiekers op een rijtje!

Sneakers

Zoals we eerder zeiden: comfort is minstens zo belangrijk als stijl. Maar dat betekent niet dat je het niet kan combineren! Een goed paar sneakers is onmisbaar voor iedereen, man of vrouw, schoenenfanaat of niet. Een go-to schoen voor als je er niet op en top uit hoeft te zien, maar een die je wel bij je mooiste outfits aan zou kunnen doen als het nodig is! Dat is de perfecte sneaker. Lekker neutraal, of juist wat feller en met meer opsmuk – als ze maar lekker zitten en goed bij je passen.

Pumps en ballerina’s

Klassiek en onmisbaar voor elke vrouw: een paar elegante schoenen. Een paar hoge hakken, pumps met een kleiner hakje, zwart, heel fel of een saaiere kleur met wel een leuk ontwerp – voor iedereen is er wat. Zo is er namelijk ook een goed alternatief voor mensen die niet op hakken kunnen of mogen lopen, vanwege eigen redenen of hun gezondheid: ballerina’s! De open bovenkant van een pump voor een elegant effect, maar zonder de pijnlijke hakken erbij. Zo kan iedereen er op zijn mooist uitzien!

Laarsjes

Laarsjes staan normaal vooral bekend als een wat stoerdere schoen, maar kunnen ook heel elegant zijn op hun eigen manier. Door deze veelzijdigheid zijn ze zowel te combineren met stoerdere outfits als bij iets meer formeels, wat je toch een beetje eigen wil maken. Of je nou een grote trui als jurk aandoet omdat dat lekkerder zit dan een broek en je die outfit op wil leuken met een mooi paar laarsjes, juist iets formeels aandoet en je niet teveel wil voelen, of gewoon je saaie spijkerbroek wat op wil fleuren – laarsjes staan overal leuk onder!