The North Face

The North Face: Voor elk seizoen een outfit

Iedereen kent The North Face van kleding voor bergbeklimmers. Maar de laatste jaren is dit merk ook steeds meer casual kleding gaan maken, waardoor mensen in de stad ook met mooie jassen, tassen, broeken of petten van The North Face rondlopen. Als fervent bergsporter was ik al verknocht aan The North Face, maar als stadspersoon loop ik ook graag rond in de casual kleding van dit merk. Zo heb ik voor elk seizoen en elke activiteit een outfit.

Duurzaam en bestendig

The North Face staat voor duurzaam en bestendige kleding. Ze kunnen tegen allerlei soorten weersomstandigheden en dankzij geavanceerde technologie maken ze gebruik van materialen die waterafstotend zijn zoals gore-tex. Doordat de materialen die ze gebruiken zo bestendig zijn, maakt het ook meteen een duurzaam merk. Zo kan je zeker een aantal jaar doen met een goede winterjas van the North Face. Verder staat zij voor kwalitatieve kleding. Je betaald er iets meer voor, maar je krijgt wel kleding die niet meteen stuk gaat als je wat wilder doet dan de gemiddelde persoon.

North Face tassen

Naast de kledinglijn van the North Face, maken ze ook tassen. Deze tassen zijn mijn favoriet aangezien ik ze nogal intensief gebruik. Een tas moet bij mij echt tegen een stootje kunnen. Meer dan een stootje, want om eerlijk te zijn kan ik nogal lomp zijn. Dus ik heb echt een sterke tas nodig. De tassen van North Face zijn praktisch en sterk, perfect voor mensen zoals ik. Daarnaast zien ze er ook top uit. Je hebt toffe zijtassen, tugtassen en zogeheten duffelbags voor als je op buitensport gaat. Dan moet je namelijk wel een grote tas hebben voor touwen e.d. Zo’n duffelbag kan je trouwens ook als sport of weekendtas gebruiken.

Welke outfit kies jij?

Dus ongeacht of je een echte buitensporter bent, of liever op een terrassje zit in Amsterdam. The North Face heeft voor ieder wat wils. Als je toch voor de casual doch sportieve look wil gaan, heb je mooie waterafstotende jassen die perfect zijn voor de Nederlandse zomers. Jassen die licht zijn, maar toch tegen een zomerse Nederlandse regenbui kunnen en petten die leuk staan bij elke outfit. Voor de winter heb je super warme winterjassen en voor de lente heb je waterafstotende broeken. En wat dacht je van de sportschoenen van The North Face? Deze zijn ideaal voor het Nederlandse weer. Doordat ze gore-tex hebben kunnen ze heel veel regen hebben voordat ze verzadigt zijn en je natte voeten krijgt. Dus als je nog niet overtuigt bent, kijk zelf dan even online naar de pareltjes van hun collectie!