Costa Rica rondreis

Top 6 hotels in Costa Rica

In dit artikel gaan we kijken naar 6 van de beste hotels in Costa Rica. Om deze lijst samen te stellen, hebben we gekeken naar een aantal verschillende aspecten zoals service, comfort, klantbeoordelingen, eten en locatie. Dus zonder twijfel vormen de namen in deze lijst enkele van de beste hotels waarin je kunt verblijven tijdens je rondreis Costa Rica. Laten we een paar van deze parels bekijken.

6. Cala Luna Hotel

Op nummer 6 staat het boetiekhotel Cala Luna Hotel. Het is net buiten het levendige stadje Tamarindo. en heeft een eigen toegang tot het afgelegen strand van Langosta. Het hotel biedt een warme service in combinatie met eco-chic ingerichte kamers en villa’s met privé zwembaden. Het is de ideale boetiek, strandvakantie.

5. JW Marriott Resort & Spa

Op plek 5 zetten wij het gerenommeerde JW Marriott Resort & Spa. Dit vijfsterren-resort aan het strand ligt aan de goudkust van Costa Rica, Guanacaste, en biedt voor ieder wat wils. Met tal van uitstekende restaurants, een prachtig zwembad en uitstekende service stelt het merk JW je niet teleur.

4. Villa Buena Onda Hotel

Op nummer 4 staat Boutique Villa Buena Onda Hotel. Villa Buena Onda ligt naast het authentieke strandstadje Playa del Coco, op slechts 20 minuten van de luchthaven Liberia. Hier word je getrakteerd op een exclusieve persoonlijke service, sublieme suites met uitzicht op de oceaan, een overloopzwembad met twee niveaus en een volledig inclusief maaltijdplan. Deze accommodatie is ideaal voor stellen die elke gelegenheid vieren.

3. Arenas del Resort

Komende op nummer 3 hebben we de perfecte Arenas del Resort. Dit hotel heeft misschien de beste locatie van alle woningen in Manuel Antonio. Het ligt in het weelderige regenwoud met uitzicht op het strand en biedt uitzicht op het wereldberoemde nationaal park Manuel Antonio. Met gerenommeerde service, romantische suites en veel beschermd regenwoud is Arenas Del Mar de perfecte plek om te genieten van jouw authentieke vakantie in Costa Rica.

2. Arenal Nayara Hotel

Een prachtig hotel dat net onze bovenste plek misloopt is het beroemde Arenal Nayara Hotel. Dit hotel ligt bij de Arenal-vulkaan en is het meest romantische hotel in Midden-Amerika. Deze boetiek ervaring biedt een fantastisch uitzicht op de vulkaan, een exclusieve wijnbar en een uitstekende internationale keuken. Het is de perfecte plek voor jouw romantische uitje.

1. Westin Playa Conchal

Voor ons op nummer 1 is het beste vijf sterren all-inclusive resort in Costa Rica: The Westin Playa Conchal. Dit resort ligt aan het ongerepte witte zandstrand van Costa Rica en biedt een uitzonderlijke verscheidenheid aan dagelijkse activiteiten, een prima selectie restaurants die het beste all-inclusive plan in Costa Rica bieden. Het Westin Playa Conchal is perfect voor iedereen.

Dit zijn onze keuzes, precies goed en helemaal spot-on als je het mij vraagt: 6 werkelijk schitterende hotels, op absoluut prachtige locaties.