Peter Kaiser: parels aan je voeten

Het lijkt wel alsof trendy pumps en comfort nooit samen kunnen gaan. Wat voor pumps je ook draagt, aan het einde van de avond schakel je noodgedwongen toch over op platte schoenen. En dat kan erg vervelend zijn, zeker als die mooie hakken je outfit nou net zo compleet maken. Wat als ik zeg dat er pumps bestaan waarmee je het de hele avond vol houdt? Hakken waar jij de gehele avond op kunt dansen en sjansen. Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Nee, hoor! Met de klassieke en trendy designs van het merk Peter Kaiser zijn zere voeten verleden tijd en kun jij tot het einde van de avond shinen met deze prachtige parels van schoenen.

Al meer dan 150 jaar geliefd

Peter Kaiser is opgericht in 1838 en is daarmee het oudste bestaande damesschoenen merk van Europa. En in al die jaren heeft het merk een flinke reputatie opgebouwd en staat het bekend als een merk van kwaliteit en moderniteit. Of je nu op zoek bent naar sjieke pumps voor een bruiloft, of nette comfortabele pumps voor op het werk: de designs van Peter Kaiser zijn al meer dan 150 jaar geliefd door vrouwen over de hele wereld.
De kwaliteit van het merk is uitstekend en de designs hebben zich door de jaren heen sterk ontwikkeld. Of je nu voor killerstiletto’s gaat of een bescheiden blokhakje. Voor klassiek zwart lak, felle kleur of tropische print. Voor elk type vrouw is er een schoen ontworpen om haar persoonlijkheid te versterken en stijl te benadrukken. En naast de brede collectie schoenen heeft Peter Kaiser ook een prachtige collectie aan clutches, schoudertassen, cross over bags etc. Zo kun je jouw favoriete pumps matchen met een bijpassend tasje om je outfit compleet te maken.

Kwaliteit, moderniteit, internationaal en onderscheidend

Het bedrijf heeft hoge standaarden en de essentie van het merk is gebaseerd op vier pijlers die de visie van Peter Kaiser vormen: kwaliteit, moderniteit, internationaal en onderscheidend vermogen. De designs stralen eenieder karakter uit. Daarmee matchen ze met vrijwel alle type vrouwen die op zoek zijn naar een goede balans tussen high-end en fashion. Ze zijn selectief in het kiezen van materialen en gaan voor hoge technologische standaard. Hierdoor levert het merk premium producten van leer dat speciaal voor het merk geproduceerd wordt. De designs zijn tijdloos en toch modern, omdat ze samenwerken met jonge ontwerpers met een duidelijk oog voor detail.
Kortom: Peter Kaiser zijn wat ons betreft echte parels voor je voeten!